Schone Scania EEV bakwagen voor Wim Jaarsma

Schone Scania EEV bakwagen voor Wim Jaarsma
21-07-2009 09:35 | SCANIA | auteur de redactie
Wim Jaarsma Koel- en Vriestransport uit Hoogeveen heeft sinds kort een nieuwe bakwagen in het wagenpark van het type Scania P320 DB 4x2MNA. Het betreft één van de eerste Scania 320 pk EEV motoren die in Nederland de weg op gaat. De schone Scania met XPI motor voldoet aan de strengste Euro 5 EEV norm (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) en is uitermate geschikt voor geconditioneerde distributie binnen de steden en dorpen. Bij Scania hoeft de chauffeur bovendien geen AdBlue toe te voegen om de EEV norm te halen.

Wim Jaarsma voldoet met de keuze voor deze Scania de komende jaren aan de strenge gemeentelijke restricties op het gebied van uitstoot. De 320 pk Euro 5 motor met Scania EGR maakt de P320 tot de perfecte keuze als het gaat om veelvuldig laden en lossen in de binnenstad en regionaal vervoer.

De 9-liter 5 cilinder motor is bovendien erg stil en biedt een hoog koppel. De Scania CP19 cabine is voorzien van standkachel en airco. Het 9-liter EEV programma van Scania omvat nu motoren van 230, 280 en 320 pk met koppels die oplopen van 1060 tot 1600 Nm.Wim Jaarsma is gespecialiseerd in het koel- en vriestransport. Naast diverse bakwagens zijn er in het wagenpark een flink aantal trekkende eenheden en opleggers, allen voorzien van een laadklep geschikt voor pallets, boxen en rolcontainers. Dankzij de opgebouwde koel-en vriesinstallaties kan alles tot -25 graden Celsius worden vervoerd.

Behalve het geconditioneerde transport kan men bij Wim Jaarsma ook terecht voor andere transportenwensen en daarnaast is er een Crate Wash service waar vuile kratten bij de klant worden opgehaald en schoon weer worden afgeleverd.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden