Scania takelwagen voor Autohulpdienst Ben Heiltjes

Scania takelwagen voor Autohulpdienst Ben Heiltjes
10-07-2009 13:16 | SCANIA | auteur de redactie
CUIJK - Autohulpdienst Ben Heiltjes aan de Weldaad 18 in Cuijk heeft onlangs een Scania takelwagen voor vrachtwagens aangeschaft. "Die is gekocht omdat ik er redelijk veel werk voor heb", verklaart Ben.

"Dat werk heb ik altijd uitbesteed. Nu kan ik mijn service compleet aanbieden. Dat is ten opzichte van mijn opdrachtgevers beter. Die hebben vertrouwen in mij", legt Ben uit. En vervolgt: "Rijkswaterstaat is een grote klant. Voor hen werken wij na ongelukken en bij pechgevallen op de snelweg. Wij hebben jarenlang een goede relatie."

Ben: "Ik heb deze gebruikte Scania gekocht met een nieuwe opbouw. En haal vrachtwagens op voor transportondernemers, garages en verzekeringsmaatschappijen. Er is speciaal voor deze wagen een chauffeur aangetrokken, die eerder bij een sleepbedrijf heeft gewerkt."Autohulpdienst Ben Heiltjes timmert flink aan de weg. "Mijn bedrijf doet auto- en vrachtwagenberging door geheel Nederland, België en Duitsland. Als klanten heb ik de ANWB, leasemaatschappijen, deurwaarders en incassobedrijven. Bovendien is er autopech hulp, ook voor de ANWB. Als de ANWB het te druk heeft, bellen ze mij. Ook staat er bij het bedrijf namens de ANWB een auto voor vervangend vervoer klaar", somt Ben op.

En zegt tenslotte: "Ik heb tien enthousiaste medewerkers, het team staat zeven dagen per week vierentwintig uur per dag voor iedereen klaar." Ben heeft meer dan dertig jaar ervaring met het afslepen, bergen en vervoeren van alle soorten voertuigen. Hij is lid van de branchevereniging en zijn personeel is ervaren en gecertificeerd.Informatie: 0485-311576, en: www.benheiltjes.nl

© Transport Online | Marcel van der Voort
© Foto: Marco van den Broek


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden