Clicky

 
Transport Online - Ernstig ongeval tussen fietser en vrachtwagen in Amsterdam [+foto]

Ernstig ongeval tussen fietser en vrachtwagen in Amsterdam

Ernstig ongeval tussen fietser en vrachtwagen in Amsterdam [+foto]
17-03-2023 11:58 | Ongevallen | auteur Redactie

AMSTERDAM - [update 14:38 uur] Vanochtend rond 10.30 uur is een fietser bekneld geraakt onder een vrachtwagen. Dit gebeurde op de Scheldestraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. De vrouw op de fiets raakte hierbij ernstig gewond. Zij is, zodra de brandweer haar kon bevrijden, met spoed en met zwaar letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Een onderzoeksteam dat gespecialiseerd is in ernstige verkeersongevallen doet onderzoek naar het voorval. Zij roepen getuigen en omstanders op om informatie te delen en om eventuele camerabeelden (van bijvoorbeeld dashcams, videodeurbellen en beveiligingscamera’s) te delen met de politie.

Het ongeval gebeurde rond 10.30 uur op vrijdag 17 maart 2023 en vond plaats op de kruising van de Scheldestraat met de Churchilllaan. Vanwege het onderzoek ter plaatse zijn de Churchilllaan en de Scheldestraat nog enige tijd gestremd, ook voor het openbaar vervoer.

De vrachtwagenchauffeur is aangehouden en zal als verdachte worden gehoord, zoals gebruikelijk is bij ernstige verkeersongevallen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,926
Diesel1,743

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions