Gordijn Logistiek kiest voor SAXAS

Gordijn Logistiek kiest voor SAXAS
09-07-2009 10:19 | Trailers | auteur de redactie
Via haar service partner Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer heeft De Graaff Carrosserie 4 SAXAS carrosserieën geleverd aan Gordijn Logistiek. Alle carrosserieën zijn opgebouwd uit policarbonaat wandelementen en zijn bij Lamboo voorzien van een 2 tons achter sluitende laadklep met robuust stalen platform.

Gordijn Logistiek heeft een uitgebreid distributienetwerk door het gehele land, dat dagelijks met eigen routewagens wordt bediend. Met deze routewagens is Gordijn in staat om ook zendingen die extra kwetsbaar zijn, bijzondere afmetingen hebben dan wel erg zwaar zijn, binnen 24 uur in goede staat door geheel Nederland te bezorgen.

Om een zo betrouwbaar mogelijk product op de weg te zetten zijn de carrosserieën bij Lamboo in Zoetermeer voorzien van een speciale hard houten vloer.
De zijwanden en voorwand zijn opgebouwd uit carbofont panelen. Carbofont panelen zijn ultralicht van gewicht wat extra laadvermogen betekend. Bovendien is het materiaal geheel recyclebaar.De kern van Carbofont bestaat uit policarbonaat. Dit materiaal wordt o.a. gebruikt voor veiligheidshelmen, daken van kassen, kogelwerend– en veiligheidsglas, boarding bij ijshockey. Policarbonaat is bijzonder hittebestendig en weersomstandigheden hebben dan ook geen invloed op het materiaal. Carbofont panelen zijn daarom buitengewoon slag– en weersbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Bij verkoop zal restwaarde van de carrosserie altijd hoger zal zijn dan bij gebruik van conventionele plywood panelen.

De slag- en breekbestendigheid van Carbofont ligt 20% hoger dan bij plywood panelen van dezelfde dikte.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden