Boels kiest voor IVECO-SAXAS 'total product'

Boels kiest voor IVECO-SAXAS 'total product'
09-07-2009 10:12 | Nieuw Materieel | auteur de redactie
IVECO dealer Charles Feijts Bedrijfswagens uit Born levert 6 Iveco voertuigen met De Graaff-SAXAS opbouw aan Boels Verhuur.

Boels verhuurt bijna alles, met name de bouwsector. Met vestigingen in binnen en buitenland is Boels inmiddels een internationaal begrip waar flexibiliteit en klantgerichtheid centraal staan. Charles Feijts Bedrijfswagens levert al jaren de bedrijfswagens voor Boels en biedt tevens de gehele service via het IVECO dealernetwerk.

De Graaff Carrosserie uit Zevenhuizen verkoopt het SAXAS productgamma uitsluitend aan bedrijfsdealer organisaties. Dealers kunnen hun klanten middels dit concept een totaalproduct bieden met alle voordelen van dien. Truckchassis worden rechtstreeks vanuit de productie richting Werdau gedirigeerd alwaar het voertuig gecompleteerd wordt met een carrosserie op klantspecificatie.Na gereed melding bij SAXAS levert De Graaff het voertuig weer keuringsklaar franco dealer aan. Voordeel voor de klant: één partner. Voordeel voor de dealer: gestandaardiseerd hoogwaardig product volgens automobielstandaard met een snelle doorlooptijd. De Graaff Carrosserie neemt de dealer al het werk met betrekking op de carrosserie uit handen.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,470

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden