Clicky


Gheeraert neemt distributieactiviteiten van Deny Logistics over

Gheeraert neemt distributieactiviteiten van Deny Logistics over
14-03-2023 16:10 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

REKKEM(B) - In een vroeger deel van Deny Logistics in Rekkem heeft Gheeraert dit jaar een nieuwe vestiging geopend. Het filiaal op het LAR-transportcentrum is al het achtste van het logistieke bedrijf in Vlaanderen.

“Onze partner Deny Logistics gaf aan te willen stoppen met nationale distributie om te focussen op warehousing, customs en expedition”, zegt CEO Stijn Gheeraert. “Door hun distributieactiviteiten over te nemen, bereiken we heel wat nieuwe klanten en groeien we verder. Zo kunnen we de goederenstromen optimaal op elkaar afstemmen.”

Twee ervaren planners, Rudi Eyckmans en Filip Dupont, begeleiden het project en geven advies.

“Ik was onder de indruk om te zien hoe alle planners en chauffeurs mee de kar trokken. Een 90-tal mensen die daar spontaan zijn schouders onder zet: dat is krachtig”, vertelt Rudi. “Ik ben ontzettend trots om te zien dat het filiaal in zo’n korte tijd draait en rendabel is. De klanten zijn blij met de extra service die we bieden en onze proactieve communicatie.”

“Ik heb nooit getwijfeld om mee te lopen in het groeiverhaal van Gheeraert“, vult Filip aan. “Het was ontzettend boeiend om zelf mede het proces te bepalen en te zien dat het aanslaat.”

Gheeraert heeft nu acht vestigingen over heel Vlaanderen: naast het hoofdkantoor in Loppem, zijn ze ook actief vanuit Zedelgem, Rekkem, Brugge, Beernem, Puurs, Sint-Truiden en de regio rond Gent.

Gheeraert biedt een ruim pakket aan gespecialiseerde transporten en logistiek met bijbehorend gekwalificeerd personeel. Denk daarbij aan producten met afwijkende afmetingen, laden en lossen met meeneemheftruck of kraan, tankcontainertransport, uitzonderlijk vervoer, maar ook groupage transport en pallet- en colli distributie met behulp van het ASTRE netwerk.

Ze beschikken over meer dan 30.000 m² magazijnoppervlakte en een wagenpark van 105 voertuigen en 270 opleggers en aanhangwagens.

Het familiebedrijf telt ruim 200 medewerkers en heeft vestigingen in Loppem, Brugge, Zedelgem, Beernem, Rekkem, Puurs, Zwijnaarde en Sint-Truiden.