Clicky

 De Bresser Verhuizingen B.V. rijdt acht nieuwe Renault Master bedrijfswagens

De Bresser Verhuizingen B.V. rijdt acht nieuwe Renault Master bedrijfswagens
14-03-2023 11:29 | Bedrijfsauto Nieuws | auteur Redactie

OISTERWIJK - Klaar om nieuwe wegen te verkennen. Erkend verhuizer de Bresser Verhuizingen BV en full service logistiek dienstverlener De Bresser Logistiek, beide onderdeel van dezelfde organisatie, namen onlangs acht Renault Master CCAB L4 bedrijfswagens in ontvangst, welke geleverd werden door BAS Truck Center. Deels ter vervanging, deels ter uitbreiding van hun wagenpark. Tomas Brands, algemeen directeur De Bresser Verhuizingen B.V., stelt dat het 100 jaar oude bedrijf hiermee voorsorteert op verwachte groei.

Veilige en goed presterende Renault Trucks bedrijfswagens

Transport vormt de rode draad voor De Bresser Verhuizingen B.V. Vanuit vestigingen in Oisterwijk, Tilburg en Breda bedienen 75 medewerkers dagelijks alle klanten. Tomas Brands: “We zijn specialist in particulier, zakelijk en internationaal verhuizen, aangevuld met internationaal meubelvervoer voor de B2B markt. Daarnaast richt De Bresser Logistiek zich op het vervoer van ziekenhuis- en verpleegbedden in Nederland, België en Duitsland. Daar passen veilige en goed presterende Renault Trucks bedrijfswagens bij. Die hebben we met deze acht Renault Masters absoluut gevonden.”

Sterke performance, goede prijs-kwaliteitverhouding

De eerste ritten zijn inmiddels al gereden. “En onze chauffeurs zijn enthousiast”, vertelt Tomas Brands. “De eerste bus ontvingen we al in november, dus we wisten bij de levering van de overige voertuigen wat we konden verwachten. Er staan namelijk al 40.000 kilometers op de teller! Sinds jaar en dag rijden we vracht- en bedrijfswagens van Renault Trucks. In de oriëntatiefase keken we ook even naar een ander merk, maar Renault Trucks kwam zeker het beste uit de bus. Ze bieden een hele sterke performance en goede prijs-kwaliteitverhouding. Nu zijn we in staat om makkelijker te acteren op de mogelijke groei in onze logistieke tak.”

"We zijn trots op deze mooie, nieuwe serie prachtige bussen. En op het langdurige partnership met BAS Truck Center. Zowel als het aankomt op de aanschaf van nieuwe voertuigen als het onderhoud op ons bestaande wagenpark", beëindigt Tomas Brands zijn verhaal.

Specificaties Renault Master CCAB L4

De Renault Master Chassiscabine L4 is de langste in haar soort. Dit in combinatie met dubbellucht. De Just Drive laadbak is geleverd met een BÄR laadklep met een capaciteit à 750 KG. Het bijzondere aan deze uitvoering is de laadklep met 2.110 mm platform. Dit komt van pas bij De Bresser Verhuizingen B.V. om de lange bedden te transporteren. Daarnaast zijn deze bedrijfswagens uitgerust met 165 PK, PACK comfort en navigatie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,168
Diesel2,015

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats