Clicky


 


Ruim 70 agenten zoeken in Rijsbergen naar verdachten overval

Ruim 70 agenten zoeken in Rijsbergen naar verdachten overval
09-03-2023 20:02 | Binnenland | auteur ANP

RIJSBERGEN - De politie is met ruim zeventig mensen in het Brabantse Rijsbergen op zoek gegaan naar verdachten van een overval. Twee verdachten zijn na een achtervolging op de Antwerpseweg in Rijsbergen aangehouden, meldt de politie. Een derde overvaller is nog voortvluchtig. Mogelijk is hij vuurwapengevaarlijk.

De overval zou zijn gepleegd bij een legale wapenwinkel in Nieuwmoer in België. Het is onbekend of de overvallers iets buit hebben gemaakt.

Een van de aangehouden verdachten werd gebeten door een politiehond en raakte daardoor gewond. De politie heeft bij de aanhoudingen waarschuwingsschoten gelost.

Te voet verder

Na de overval in België zette de politie de achtervolging op de auto met de daders in. In Rijsbergen lieten de overvallers hun auto achter en vluchtten ze te voet verder. De politie heeft de auto teruggevonden. Buurtbewoners zeiden tegen BN DeStem dat ze een van de verdachten door een tuin zagen rennen, nadat hij uit een kliko was geklommen.

De politie laat weten dat Rijsbergen bij de klopjacht op de daders grotendeels is "dicht gezet". Bij de zoektocht gebruikt de politie ook een drone.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats