Clicky


Eindhoven Airport en Heroes Den Bosch sluiten partnership

Eindhoven Airport en Heroes Den Bosch sluiten partnership
09-03-2023 11:39 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - Sport verbindt en verbroedert en sportief talent zet de regio nog beter op de kaart. Eindhoven Airport draagt daar graag haar steentje aan bij. Daarom sloot de luchthaven onlangs een partnership met basketbalclub Heroes Den Bosch. De club sleepte zeventien keer de landstitel binnen, won zeven keer de beker, drie keer de super cup en werkt nu aan een prominente plek op Europese podia.

Eindhoven Airport wordt official airport van Heroes. De atleten maken voor Europese uitwedstrijden, indien mogelijk, gebruik van de luchthaven. Daarnaast krijgt de club exposure op Eindhoven Airport en kunnen Heroes kosteloos gebruikmaken van diverse services. Hiermee faciliteert de luchthaven het sportieve talent in hun Europese ambitie en draagt daarmee bij aan de zichtbaarheid en het versterken van de regio.

Met het partnership verbindt Eindhoven Airport regio’s en mensen. Den Bosch behoort tot het verzorgingsgebied van de luchthaven en Eindhoven Airport draagt graag samen met andere bedrijven bij aan de ondersteuning van Heroes.

Daarnaast biedt het partnership Eindhoven Airport de kans om de samenwerking met partners en de teamspirit onder werknemers te stimuleren tijdens een bezoek aan wedstrijden van Heroes.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions