Clicky

 PostNL breidt samenwerking PLUS uit met pakketautomaten bij supermarkten

PostNL breidt samenwerking PLUS uit met pakketautomaten bij supermarkten
09-03-2023 11:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DEN HAAG - PostNL en PLUS zetten een nieuwe stap in hun samenwerking en willen de komende drie jaar PostNL-pakketautomaten plaatsen bij steeds meer PLUS supermarkten in Nederland. PostNL was al een vertrouwd merk bij PLUS supermarkten, vanaf nu is het combineren van boodschappen met het ophalen van PostNL pakketjes nog makkelijker. In de afgelopen weken zijn er al tientallen PostNL-pakketautomaten geplaatst in PLUS supermarkten. Daar komen er in de komende jaren honderden bij.

Barry Husman (directeur Retail Benelux PostNL): “We werken al meer dan twintig jaar goed samen met PLUS en Coop en deze stap is daar een mooie bevestiging van. Door PostNL-pakketautomaten bij de PLUS te plaatsen zijn we altijd dichtbij en goed bereikbaar voor de buurt, belangrijke kernwaardes voor zowel PLUS als PostNL. Consumenten kunnen bovendien nu nog beter zelf bepalen waar en wanneer zij hun pakketje ophalen.”

Marco Bastiaan (Senior Projectmanager Formuleontwikkeling bij PLUS): “We zijn blij met de komst van de PostNL-pakketautomaten naar onze supermarkten. Voor onze klanten wordt het wegbrengen of afhalen van PostNL-pakketjes sneller en eenvoudiger. Zij kunnen tijdens de ruime openingstijden van de PLUS, zeven dagen per week hun pakket afleveren of ophalen. Of het eenvoudig combineren met de dagelijkse boodschappen. Voor ons betekent dit een intensivering van de samenwerking met onze partner PostNL.”

Eenvoudig zelf kiezen

De pakketautomaten zijn eenvoudig en zelfstandig te bedienen. Sinds kort is het mogelijk om de PostNL-pakketautomaat als standaard bezorgoptie in te stellen via de PostNL-app. Op deze manier worden pakketten standaard afgeleverd in een automaat in de buurt, zoals bij de PLUS.

PostNL pakketautomaten

PostNL startte met het plaatsen van pakketautomaten in 2016. Inmiddels staan er meer dan 600 PostNL-pakketautomaten in Nederland. Het doel is om dit aantal uit te breiden naar 1.500 automaten in 2024, zodat iedereen in ons land een pakketautomaat in de buurt heeft. Daarbij worden eerdere ervaringen steeds weer gebruikt om de dienstverlening nog beter te maken. Dat is terug te zien in de positieve waardering van klanten en consumenten voor de PostNL-pakketautomaten.

Samenwerking andere partijen

In de loop van 2023 gaat PostNL de pakketautomaten ook openstellen voor andere vervoerspartijen. Dat betekent dat consumenten vanaf dan pakketjes van verschillende vervoerspartijen in een PostNL-pakketautomaat kunnen ophalen. PostNL werkt met verschillende partijen samen op het gebied van de pakketautomaten, zo staan er ook automaten door heel Nederland bij onder andere Gamma, Jumbo en Pets Place.

Foto's

  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    COOP
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats