Clicky

 
Transport Online - Keeractie van vrachtwagenchauffeur leidt tot aanrijding op N344 [+foto]

Keeractie van vrachtwagenchauffeur leidt tot aanrijding op N344

Keeractie van vrachtwagenchauffeur leidt tot aanrijding op N344 [+foto]
08-03-2023 16:58 | Ongevallen | auteur Redactie

DEVENTER/STEENENKAMER - Een vrachtwagenchauffeur heeft woensdagmiddag op de Rijksstraatweg/N344 ter hoogte van de Wilhelminabrug in Deventer een gevaarlijke situatie veroorzaakt die leidde tot een aanrijding met een personenauto.

Volgens agenten ter plaatse verklaarde de chauffeur dat hij aan de Deventer zijde van de Wilhelminabrug moest zijn en via de Bokkingshang langs de brug wilde rijden. Hij nam echter een verkeerde afslag en ging daardoor de brug over de IJssel over. Direct na de brug besloot de chauffeur daarop zijn combinatie te keren, in plaats van door te rijden naar een groter kruispunt, of nog iets verder gelegen rotonde, om daar van richting te veranderen.

Bij het keren draaide hij met de combinatie dwars over de weg, terwijl er vanuit de richting van Twello een auto aankwam. De automobiliste zag te laat dat de chauffeur de wagen dwars over de weg reed en klapte vol tegen de vrachtwagen aan.

Een toevallig passerende ambulance, die bezig was met rijopleiding verleende eerste hulp, maar er bleek wonderlijk genoeg niemand gewond te zijn geraakt. Wel gingen in de BMW de airbags uit.

Na het ongeval werd de Wilhelminabrug afgesloten, omdat de hele weg was versperd. Dit leidde tot grote verkeershinder in Deventer, gezien de brug de enige ontsluitingsweg (los van de A1) over de IJssel is.

Agenten geven aan dat de afhandeling van de aanrijding via de verzekeraars loopt omdat er niemand gewond is geraakt. De vrachtwagenchauffeur is niet ook nog bekeurd voor zijn actie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions