Clicky

 Samenwerking Den Engelsen Verhuur en Kuijpers Rental

Samenwerking Den Engelsen Verhuur en Kuijpers Rental
08-03-2023 16:43 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TILBURG - Onder de naam Den Engelsen Verhuur B.V. heeft Den Engelsen Bedrijfswagens haar activiteiten onlangs uitgebreid met verhuur van bestelwagens en trucks. De verhuur van bestelwagens wordt in eigen beheer verzorgd, voor truckverhuur is een samenwerking aangegaan met Kuijpers Rental in Tilburg. Eerder had Den Engelsen Bedrijfswagens haar activiteiten al uitgebreid met Den Engelsen Top Used B.V., gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte trucks en bestelwagens.

"Uitgangspunt bij zowel Top Used als bij Den Engelsen Verhuur, is een nog completere partner kunnen zijn voor onze klanten", aldus directeur-eigenaar Michel den Engelsen, die eraan toevoegt dat de samenwerking met Kuijpers Rental daar perfect op aansluit.

Met Den Engelsen Verhuur BV kan Den Engelsen Groep haar klanten ook voorzien in tijdelijke oplossingen. Bestelwagens gaat Den Engelsen Verhuur volledig in eigen beheer verhuren, van 1 dag tot 24 maanden shortlease. Voor de verhuur van trucks wordt samengewerkt met Kuijpers Rental in Tilburg.

De eerste bestelwagens rijden inmiddels en naar verwachting zal de verhuurvloot tegen het eind van dit jaar zijn gegroeid naar 75 bestelauto’s. Als dealer van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens, ligt het voor de hand dat het merendeel van de verhuurvloot bestaat uit VW Caddy’s in verschillende uitvoering, VW Transporters met enkele en dubbele cabine, diverse Crafters en MAN TGE bestelwagens en bakwagens met laadklep.

Als dealer van MAN en VW Bedrijfswagens, kan Den Engelsen optimaal inspelen op de wensen van de klant en ook in de verhuur precies de juiste voertuigspecificaties leveren. Hoewel de verhuuractiviteiten evenals Den Engelsen Top Used worden gecoördineerd vanuit de vestiging in Nijmegen, kan de klant bij alle vestigingen van Den Engelsen Bedrijfswagens terecht voor het huren van bestelwagens en trucks.

Samenwerking met Kuijpers Rental

Voor de verhuur of shortlease van trucks is Den Engelsen Verhuur B.V. een samenwerking aangegaan met Kuijpers Rental, onderdeel van Kuijpers Group in Tilburg. Kuijpers Rental heeft zich sinds de oprichting in 1998 gespecialiseerd in de flexibele invulling van wagenparken. Of dit nu voor één dag verhuur of 36 maanden full service lease is.

“Kuijpers Rental kan snel schakelen en ziet het als haar voornaamste taak om de klant volledig te ontzorgen. Ook bij Kuijpers, net als Den Engelsen een familiebedrijf, geldt afspraak is afspraak en de klant is koning. Een instelling die volledig aansluit op de onze", aldus Michel den Engelsen.

Kuijpers Rental verhuurt trekkers, bakwagens, koelwagens tot opleggers, in diverse specificaties en van diverse merken. “Bij de samenwerking met Den Engelsen Verhuur B.V. ligt de nadruk vanzelfsprekend primair op MAN trucks. Inmiddels zijn de eerste zestien MAN TGX trekkers afgeleverd en er zijn nog elf TGX trekkers en 10 TGM bakwagens onderweg", aldus Bart Kuijpers, directeur-eigenaar Kuijpers Group, die eraan toevoegt dat de samenwerking tussen Den Engelsen Verhuur en Kuijpers Rental een belangrijke versterking van de verhuurmarkt in Zuid-Oost Nederland betekent.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats