Clicky

 Bakker Bedrijfswagens presenteert de nieuwste DAF High Performance XG+

Bakker Bedrijfswagens presenteert de nieuwste DAF High Performance XG+
08-03-2023 12:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Gesponsorde content

AMERSFOORT - Met trots presenteert DAF dealer Bakker Bedrijfswagens de nieuwste DAF High Performance FTG XG+. Deze ‘special edition’ van de XG+ is gemaakt met passie, aandacht en innovatie en straalt kwaliteit, meesterschap en vrijheid uit. De in oplage gelimiteerde truck is alleen verkrijgbaar bij Bakker Bedrijfswagens.

Bakker Bedrijfswagens is het originele ontwerp van DAF TRUCKS trouw gebleven. Met subtiele aanpassingen is een stoere, krachtige, cleane look gecreëerd. De truck is gespoten in Racing Green Metallic, met een unieke toevoeging wat zorgt voor een heldere en diepere kleur met nóg meer glans, verwijzend naar het originele British Racing Green. De goudkleurige details maken deze High Performance echt af.

De High Performance, nu in 6x2 uitvoering, heeft maar liefst 530pk en is een must voor de truck liefhebber. Deze krachtpatser is voorzien van een luchtgeveerde vooras, wat bij de nieuwe generatie FTG nu ook een mogelijkheid is. Daarnaast zijn alle mogelijke opties die te verkrijgen zijn af-fabriek, geselecteerd om de naam High Performance eer aan te doen.

Zo is deze unieke truck uitgevoerd met: het uitgebreide Executive pakket, Climate pack, DAF Digital Vision System, DAF- hoekzicht, Xtra Leather Air (draaibare) stoelen, DAF relax bed (verstelbaar) met topper, Exclusive LED interieur verlichting, geïntegreerde standairco, Exclusive DAF infotainmentsysteem met Exclusive speakers, 905L brandstoftanks en specifieke opties voor inzet van zwaar transportmogelijkheden. De grote binnenruimte van deze XG+ is uniek. Met een binnenruimte van ruim 12,5 m³ en een stahoogte van ruim 2.10 verslaat de XG+ iedere andere truck.

Naast het leveren van kwaliteit en service, staat veiligheid bij Bakker Bedrijfswagens hoog in het vaandel. Het motto “Better Light – Work Safer” van onze verlichtingspartner TRALERT® sluit hier naadloos op aan. De High Performance is voorzien van een LED Skybar in de zonneklep, unieke en compacte opstapwerklampen en aan de achterkant zijn twee ledlampen gemonteerd met een verlichtingsdekking van maar liefst 120 graden.

Solar Guard Exclusive Truck Parts heeft de zonneklep, onder bumper en spatschermverbreders geleverd en VEAP Shield United de sideskirts, strings en een handige Step Extender, deze verruimt de bovenste opstaptrede zodat de speciale Bakker High Performance klompen goed kunnen worden opgeborgen.

De High Performance XG+ is opgebouwd door Bakker Bedrijfswagens, de vestiging Schadeherstel in Hoogeveen heeft alle spuitwerkzaamheden verzorgd.

Meer weten over deze robuuste, stoere truck? Neem gerust contact met Bakker Bedrijfswagens op of laat een bericht achter op de website.


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions