Clicky

 Nationale-Nederlanden neemt The RoadsafetyLAB over

Nationale-Nederlanden neemt The RoadsafetyLAB over
08-03-2023 09:56 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

Nationale-Nederlanden intensiveert haar positie op de zakelijke mobiliteitsmarkt met de overname van The RoadsafetyLAB (voorheen VVCR-Prodrive).

The RoadsafetyLAB is een innovatief Nederlands bedrijf dat streeft naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen met behulp van datagedreven oplossingen voor wagenparken. Klanten merken niets van de overname.

The RoadsafetyLAB blijft de dienstverlening voortzetten.   

Eén van de diensten die The RoadsafetyLAB aanbiedt, is Hello Mobility. Nationale-Nederlanden heeft deze datagedreven oplossing destijds zelf ontwikkeld om bedrijven met wagenparken te helpen hun verkeersveiligheid te vergroten en hun wagenparkkosten te verlagen. Tegelijkertijd kan Hello Mobility bijdragen aan duurzamer rijgedrag. In 2021 heeft het Hello Mobility verkocht aan het toenmalige VVCR-Prodrive.  

Edwin Grutterink, directeur Schade Intermediair: “Nationale-Nederlanden wil de verzekerbaarheid van grotere wagenparken verbeteren. Dit doen we door Hello Mobility voor deze wagenparken als geïntegreerde dienst aan te bieden bij onze Wagenparkverzekering. We nemen The RoadsafetyLAB over om de ontwikkeling van Hello Mobility te versnellen en verder af te stemmen op onze verzekeringen. Dit past binnen onze strategie om klanten te ondersteunen een duurzaam en veiliger wagenpark te realiseren.”    

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats