Clicky


Cargofoor Maastricht overgenomen door Belgische GOBO-Group

Cargofoor Maastricht overgenomen door Belgische GOBO-Group
08-03-2023 09:40 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

MAASTRICHT/LANAKEN - Per 1 april 2023 zal de GOBO-Group uit het Belgische Lanaken de activiteiten, het personeel en de voertuigen van Cargofoor Maastricht overnemen.

“Bij Cargofoor hadden wij als broers Maassen geen opvolging en hebben een betrouwbare partner gezocht die de activiteiten van Cargofoor continueren kan. Die partner hebben we in GOBO gevonden", aldus Guy Maassen, bestuurder Cargofoor.

“GOBO is al heel wat jaren actief in het liquid bulk transport. Met de bestaande 70 tankwagens, wordt Europa doorkruist. Wij zijn als groep constant op zoek naar verdere uitbreidingen. Aangezien Cargofoor bekend staat om haar tanktransporten naar de Balkan, was dit voor ons zeker een goede kans. We verwelkomen dus de medewerkers van Cargofoor met open armen in de GOBO-familie", vult Jurgen Gobyn, CEO GOBO-Group, verder aan.

GOBO draagt kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel. Open communicatie, pro-activiteit en flexibiliteit zijn dan ook de kernwoorden, volgens het bedrijf, en dragen bij tot een leverbetrouwbaarheid van maar liefst 98 procent.

De GOBO-Group is een familiebedrijf dat 60 jaar bestaat. Wat stukgoedtransporten betreft, is de geografische specialisatie Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Tanktransporten (Liquid Bulk) doorheen geheel Europa en dus vanaf nu ook de Balkan. Verder is GOBO ook actief in het segment van Pharma & Healthcare Logistics. Daarnaast beschikt GOBO over 43.000 m² warehouses in Lanaken en 5.000 m² in Maastricht.

Met vestigingen in Lanaken (B), Maastricht (NL), Selfkant (D), Herzogenrath (D), Senec (SK) en Ploiesti (RO), zal de GOBO-Group na de overname over een vloot beschikken van 150 trekkers, 90 tankwagens en 170 opleggers. In totaliteit zal de groep na de overname 260 medewerkers tellen en een jaarlijkse omzet realiseren van 42 miljoen euro.