Clicky


 


Nieuwe IVECO S-WAY van Aarts Transport: 420 pk in Maranello rood

Nieuwe IVECO S-WAY van Aarts Transport: 420 pk in Maranello rood
02-03-2023 12:25 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EINDHOVEN - Er is bij Aarts Transport een tweede S-WAY bijgekomen. De chauffeur, een echte IVECO-liefhebber, kan niet wachten om met zijn nieuwe truck de weg op te gaan. 

De nieuwe IVECO S-WAY met slaapcabine heeft 420 pk in de kleur Maranello rood en is van allerlei gemakken voorzien zoals onder andere een 50 liter koelkast en 50 liter geïsoleerde opberglade, Hi Comfort chauffeursstoel, stuurwiel met lederen bekleding, chassis sidekleur in cabine kleur en een full LED pakket.

De nieuwe trekker zal vooral worden ingezet in Nederland. De chauffeur Marcel Forir rijdt vooral tussen Utrecht en Veldhoven, de standplaats van de truck, van depot naar depot met DHL-pakketten. De chauffeur is enthousiast om de weg op te gaan. Hij is blij dat zijn nieuwe voertuig weer een IVECO-voertuig is: “Bij Aarts Transport hebben ze gevraagd welk merk ik als nieuwe truck wilde, dat wist ik gelijk: dat moet IVECO zijn!” Als je vraagt waarom, geeft hij lachend antwoord: “IVECO is gewoon top.”

Aarts Transport is een goed georganiseerd transportbedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en streeft ernaar om op tijd en in perfecte staat op de juiste plaats van bestemming te leveren. Het team van Aarts Transport bestaat uit vele medewerkers die zich inzetten voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Het motto van het bedrijf is dan ook 'Afspraak is afspraak'. Samen met de klant worden alle benodigde stappen bepaald, zoals verpakken, prijzen, opslaan, ompakken en transporteren. Het gehele wagenpark wordt vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven efficiënt en effectief aangestuurd naar alle bestemmingen binnen en buiten Nederland. Door deze aanpak kan Aarts Transport hun transportdiensten tegen gunstige tarieven aanbieden.

Het motto ‘Afspraak is afspraak’ vindt Aarts ook terug in het contact met IVECO, wat voor de aanschaf van de tweede S-WAY heeft gezorgd. “In de zes jaar dat ik met een IVECO-voertuig heb gereden, heb ik nooit problemen gehad. Ook heb ik nooit olie hoeven bijvullen. Er wordt altijd voor gezorgd dat het voertuig helemaal top terugkomt van de service-afspraken", aldus Marcel van de nieuwe S-WAY. 

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats