Clicky


Automobilist rijdt door na twee aanrijdingen in Amsterdam

Automobilist rijdt door na twee aanrijdingen in Amsterdam
02-03-2023 12:13 | Ongevallen | auteur Redactie

AMSTERDAM - Een bestuurder van een motorscooter is woensdagavond rond 18:35 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding met automobilist op de Overtoom in Amsterdam. Vervolgens is de bestuurder van de auto doorgereden om verderop wederom een aanrijding te veroorzaken, meldt de politie donderdag.

De bestuurder van de motorscooter is aangereden in de buurt van de kruising met de Amstelveenseweg. Deze is met zwaar letsel naar een ziekenhuis vervoerd. Uit een eerste onderzoek van de politie ontstaat het vermoeden dat er sprake is van een geelkleurige kleine auto welke is weggereden in de richting van het centrum.

Ook is gezien dat de gele auto verderop op de Overtoom, ter hoogte van de Jan Pieter Heijestraat, een tweede aanrijding heeft veroorzaakt met een fietser. Deze fietser is door de politie nog niet aangetroffen en komt dan ook graag in contact met deze persoon.

Inmiddels is het mogelijke betrokken voertuig ergens anders in de stad aangetroffen en in beslag genomen. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden.

De recherche heeft de twee aanrijdingen in onderzoek en doet de uitdrukkelijke oproep aan de bestuurder van de gele auto die betrokken is geweest bij deze twee ongevallen zich zo snel mogelijk te melden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats