Clicky

 Cargo-Partner lanceert nieuwe LCL-diensten van Azië naar West-Europa via Rotterdam

Cargo-Partner lanceert nieuwe LCL-diensten van Azië naar West-Europa via Rotterdam
01-03-2023 12:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WENEN - De internationale transport- en logistieke dienstverlener Cargo-Partner heeft zijn aanbod van LCL-oplossingen opnieuw uitgebreid en nieuwe wekelijkse consolidatiediensten voor zeevracht geïntroduceerd van China en India naar Rotterdam, met verschillende bestemmingen in West-Europa.

Aangezien havens en magazijnen in Noord-Europa nog steeds te maken hebben met zware congesties en serviceproblemen, heeft Cargo-Partner de noodzaak ingezien om meer flexibiliteit aan zijn klanten te bieden en zijn dienstenaanbod in de regio uit te breiden.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft de logistieke dienstverlener nieuwe wekelijkse LCL-diensten geïntroduceerd vanaf de belangrijkste Aziatische gateways Shanghai, Shenzhen en Nhava Sheva naar West-Europa via de haven van Rotterdam. De nieuwe diensten zorgen voor een flexibelere planning en aanzienlijke tijdsbesparing in vergelijking met doorvoer via Duitse mainports.

"Veel van onze klanten hebben momenteel te maken met kostendruk en zijn op zoek naar een betrouwbare oplossing voor hun importzendingen vanuit Azië - vooral voor bestemmingen in West-Europa, die doorgaans zeer concurrerend zijn", legt Felix Miletich, Corporate Director Product Management Sea Cargo LCL bij Cargo uit. -partner. “Met onze LCL-diensten via Rotterdam kunnen we een stabiel alternatief bieden voor overbelaste havens in Noord-Europa en synergieën realiseren op de last mile voor zendingen van verschillende herkomst.”

De service via Rotterdam is een van de vele consolidatiediensten voor zeevracht die volledig worden gecontroleerd door de vrachtpartner, waardoor een hoge flexibiliteit en een minimaal risico op schade voor de klanten van de logistieke dienstverlener wordt gegarandeerd. De deur-tot-deuroplossingen van cargo-partner omvatten voor- en natransport over de weg, inklaring en uitgebreide logistieke diensten via het Europese magazijnnetwerk van het bedrijf.

Na deconsolidatie in een speciaal magazijn in Rotterdam profiteren klanten van vaste vertrektijden van vrachtwagens voor leveringen in heel Europa. Hoewel de dienst zich voornamelijk richt op West-Europese landen zoals Duitsland, België, Zweden, het VK, Ierland en Spanje, kan het ook een interessant alternatief bieden voor klanten in Centraal-Europese bestemmingen zoals Oostenrijk, Italië, Slovenië, Slowakije, Hongarije en Tsjechië .

Als een van de toonaangevende aanbieders van LCL-transporten in Centraal- en Oost-Europa, exploiteert Cargo-Partner zijn eigen wekelijkse LCL-consolidatielijnen vanuit meer dan 20 Aziatische en Oost-mediterrane landen naar zijn hub in Ljubljana. Daarnaast zal het bedrijf ook Duitsland blijven bedienen met zijn "Adria Express"-dienst die Azië met Europa verbindt via Koper, Rijeka en Triëst.

Een andere gevestigde LCL-consolidatiedienst, eigendom van een vrachtpartner, verbindt China en Duitsland per spoor, waarbij Duisburg wordt gebruikt als regionale toegangspoort voor transport in oostelijke en westelijke richting.

Vooruitkijkend heeft de logistieke dienstverlener een strategische focus gelegd op het versterken van zijn netwerk in West-Europa, waarbij de nieuwe LCL-service via Rotterdam slechts één aspect vertegenwoordigt van het groeiende portfolio van cargo-partners of lucht-, zee-, wegtransport- en opslagoplossingen in de regio.

Foto's

 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • J.Roeland
  KLG EUROPE
 • J.Roeland
  VAN BREE
 • J.Roeland
  D.V.M. Transport
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats