Clicky


Accuraat Verhuur eerste partyverhuurder met een LZV

Accuraat Verhuur eerste partyverhuurder met een LZV
28-02-2023 16:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

Accuraat Verhuur heeft recentelijk een LZV (Lange Zware Voertuigen) in gebruik genomen. Door de aanschaf van een LZV met een totale lengte van 25,25m kan Accuraat Verhuur haar transportdiensten efficiënter en duurzamer aanbieden en op die manier een positieve bijdrage leveren aan haar duurzaamheidsdoelstellingen, meldt het bedrijf.

Accuraat Verhuur directeur Rick Leliveld is er trots op dat het bedrijf deze mooie stap kan maken. “De afgelopen jaren zijn we hard bezig geweest om onze transportdiensten efficiënter in te richten. Gedurende de Covid-19 periode, werden er nauwelijks evenementen georganiseerd en dus was dit een ideale periode om de transportdiensten te optimaliseren. Zo zijn er intern processen verbeterd wat heeft geresulteerd in een geautomatiseerd systeem om onze vrachtwagens vol te plannen. Van iedere bestelling die we in ons systeem verwerken weten we binnen 1,5 seconde het laadvolume, het gewicht en eventuele beperkingen voor transport. We zijn ervan overtuigd dat het gebruik van een LZV onze transportdiensten naar een nog hoger niveau zal tillen en onze klanten tevreden zal stellen. Daarnaast is het ook een belangrijke stap voor ons bedrijf bij te dragen aan een duurzamere toekomst.”

Accuraat Verhuur verhuurt regelmatig haar materialen over de grens, waardoor er met meerdere trailers vol voor grote evenementen naar het buitenland werd gereden. Het gebruik van een LZV zal ervoor zorgen dat het bedrijf minder vrachtwagens hoeft in te zetten en er daardoor minder ritten nodig zijn om dezelfde hoeveelheid lading te vervoeren. Op die manier leidt het gebruik van LZV’s tot minder CO2-uitstoot, wordt het transport duurzamer en is het uiteindelijk beter voor het milieu. Een pijler die voor het bedrijf steeds belangrijker wordt.

“We kijken uit naar het gebruik van onze LZV en zijn enthousiast over de voordelen voor zowel ons bedrijf, onze klanten als voor de samenleving", besluit Rick Leliveld.

Foto's

  • Accuraat Verhuur
  • CSE
    CSE
  • CSE
    CSE
  • CSE
    CSE