Clicky

 Twee nieuwe DAF XG+ voor Black Cat project & Event Logistics

Twee nieuwe DAF XG+ voor Black Cat project & Event Logistics
28-02-2023 13:51 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREDA - Afgelopen maandag 27 februari nam directeur Timon J. Magilse de sleutels van de tweede DAF XG + in ontvangst van Accountmanager van DAF Trucks Loek Dames van Tilburg-Bastiaansen. In December werd de eerst vrachtwagen al afgeleverd voor de logistiek dienstverlener in de Entertainmentbranche.

De nieuwe trekkers zijn Lowdeck uitvoeringen en rondom lucht geveerd. Tevens hebben ze alle opties voor het comfort van de chauffeur die lange tijd van huis is op internationale routes. De chauffeurs komen niets te kort in het nieuwe XG+ model, Lucht geveerde bijrijderstoel, speciale getinte voorruit tegen de zon, Standairco, Draaibare stoel, 480 pk en alle gemakken voor de chauffeur.

Buiten het verzorgen van complexe logistieke processen voor bekende internationale bands, kunst en sport activiteiten levert Black Cat Project & Event Logistics BV ook contract logistiek voor volumetransporten.

Het bedrijf uit Breda heeft vorig jaar zijn orderportefeuille zodanig zien toenemen dat er in totaal zes vrachtwagens in de vloot zijn bij gekomen, waardoor zij nu de beschikking hebben over negen volumetrekkers.

Door het opschalen met eigen wielen kan Black Cat Project & Event Logistics BV steeds beter inspelen op de dynamische vraagstukken die gebruikelijk zijn in de altijd in beweging zijnde wereld van de tours en concerten. We zijn een speler die totaal ontzorgen voor onze klanten belangrijk vinden en omdat we altijd buiten de reguliere werktijden opereren is het hebben van een grotere vloot een onderdeel van onze interventiedienst en om uiterst flexibel onze operatie van klanten te kunnen ondersteunen.

De keuze voor DAF gaat terug naar de oorsprong van het bedrijf, begonnen in 2012 met een DAF FA 700 uit 1977 voor het transport van licht en geluid voor de eigen band is het bedrijf onder leiding van Timon doorgegroeid tot een internationale speler in de entertainment verplaatsingen.

De keuze voor de XG+ staat opzichzelf, onze chauffeurs zijn lange tijd onderweg in verschillende landen, de ruime cabine is hierbij onmisbaar, dat in samenloop met de service van DAF trucks internationaal zorgt ervoor dat de spullen altijd op tijd komen voor de concerten. The show must go on!

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,108
Diesel1,928

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions