Clicky


 


DSV verhuist naar nieuwe locatie in Maastricht Airport

DSV verhuist naar nieuwe locatie in Maastricht Airport
23-02-2023 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MAASTRICHT - DSV groeit voortdurend op een duurzame wijze door nieuwbouw dicht bij haar klanten te realiseren op locaties waar alle divisies zoveel mogelijk samen gevestigd zijn. Hierdoor kan DSV haar doelgroepen op de lange termijn veel beter voorzien van state-of-the art opslag, distributie en Value Added Logistics passende bij hun specifieke wensen.

Opslag verviervoudigd

Op de locatie aan de Ierlandlaan biedt DSV 31.000 m2 warehouse capaciteit met een additionele mezzanine van 4.700 m2 en 22 docks. Een verviervoudiging van de huidige locatie aan de Europalaan. Daarnaast blijft het warehouse aan de Engelandlaan van 26.000 m2 volledig operationeel. Naast de basisprocessen als inbound, warehousing en outbound, biedt DSV op deze locatie uiteraard ook douane, fiscale vertegenwoordiging en Value Added Logistics als bijvoorbeeld herverpakken, labelen en kwaliteitscontrole aan.

“Deze Breeam-gecertificeerde hypermoderne uitbreiding stelt ons als DSV in staat om de groeiambities van onze klanten én DSV te realiseren en onze dienstverlening op een betere manier, duurzaam uit te breiden ten einde supply chains in beweging te houden in een veranderende wereld”, aldus Peter van der Maas, Executive Vice President, DSV Solutions.

2.000 m2 kantoorfaciliteit

Geheel in lijn met de strategie van DSV om kantoor- en warehousefaciliteiten zoveel mogelijk te consolideren, werken alle divisies van DSV in Maastricht Airport samen in deze vestiging op Aviation Valley in het hart van de Euregio om dagelijks innovatieve, duurzame en effectieve supply chain-oplossingen te leveren.

Met ingang van woensdag 1 maart a.s. zullen de teams van DSV Air & Sea, DSV Solutions en DSV XPress hun werkzaamheden gaan uitvoeren op de locatie aan de Ierlandlaan 1, 6199 AR in Maastricht Airport. De verhuizing van bestaande klanten maar zeker ook de implementatie van nieuwe klanten van DSV Solutions naar dit distributiecentrum zijn volop bezig waarvan de eerste klant inmiddels volledig operationeel is.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions