Clicky

 Vrachtwagen ramt woning Maarheeze, gewonde chauffeur bevrijd uit cabine

Vrachtwagen ramt woning Maarheeze, gewonde chauffeur bevrijd uit cabine [+foto's]
22-02-2023 16:30 | Ongevallen | auteur Redactie

MAARHEEZE - [update 17:40 uur] Een vrachtwagencombinatie heeft woensdagmiddag een woning aan de Stationsstraat in Maarheeze geramd. De woning raakte daardoor zwaar beschadigd, de vrachtwagenchauffeur bekneld, zei een woordvoerder van de brandweer. Een deel van een muur van de woning ligt eruit.

Brandweer en ambulancedienst wisten de gewonde chauffeur uit de cabine te redden. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De bewoners kwamen met de schrik vrij. Zij zaten op het moment van het ongeval elders in de woning, aldus de woordvoerder.

Het Team Specialistische Hulpverlening gaat met speciaal gereedschap een noodvoorziening aan de woning aanbrengen om instorting te voorkomen. Dit team helpt ook bij het wegslepen van de vrachtwagen, die zich in de muur heeft geboord.

"We moeten voorkomen dat bij het weghalen van de vrachtwagen de muur uit elkaar wordt getrokken", aldus de woordvoerder. Het stutten van de woning en het weghalen van de vrachtwagen kan nog uren in beslag nemen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions