Clicky

 De Vries Transport Groep Hoensbroek neemt Holten Internationale Transporten over van HTS Groep

De Vries Transport Groep Hoensbroek neemt Holten Internationale Transporten over van HTS Groep
21-02-2023 17:41 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HOENSBROEK - Vanaf 1 januari 2023 maakt Holten internationale Transporten BV deel uit van de De Vries Transport Groep Hoensbroek BV. Hieronder vallen ook De Vries Transport BV te Hoensbroek en De Vries Logistiek BV te Brunssum. Dat heeft eigenaar Léon de Vries dinsdag laten weten aan Transport Online.

Holten internationale Transporten BV maakte deel uit van de HTS Groep net als Weltens Transport Bv. De eigenaar heeft om strategische redenen besloten om Holten internationale transporten BV af te splitsen van de HTS Groep. Deze gaat zich middels de werkmaatschappij Weltens BV verder richten op de specialisatie ADR tankvervoer.

Holten internationale Transporten BV bestaat al ruim 50 jaar en is altijd sterk geweest in transporten van en naar Italië, met als core business de import transporten van tegels vanuit Italië. Tevens is Holten internationale Transporten BV ook sterk in transporten op Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.
De activiteiten van Holten internationale Transporten BV hebben een perfecte synergie met die van De Vries Transport BV. Deze heeft dezelfde landen als specialisme in hun portfolio en zijn daarbuiten ook heel sterk op Frankrijk , Spanje en Portugal.

De Vries Transport Groep Hoensbroek BV is een echt familie bedrijf en is opgericht in 1999. Familie de Vries is een echte Transportfamilie. Grootouders De Vries richtten al begin jaren dertig een transportonderneming op. Destijds waren veel transporten gerelateerd aan de mijnen zoals verhuizingen en personenvervoer met een opleggerbus.

Inmiddels is de Vries Transport BV uitgegroeid tot 55 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Met de vaste charters worden er wekelijks 75-100 vrachtwagens aangestuurd.

Specialiteiten bij de Vries Transport BV zijn: bulkvervoer van GMP+ goederen en droge bulk producten, dedicated short sea containervervoer, internationaal huifvervoer. Naast transportactiviteiten worden de logistieke activiteiten verricht onder De Vries Logistiek BV, waarbij beschikt wordt over een warehouse van 32500 m2.

Met duurzaamheid is De Vries Transport BV al sinds 2016 bezig middels inzet van lichtgewicht opleggers en vanaf 2019 met de inzet van LNG trekkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats