Clicky


Man aangehouden na zware mishandeling in Prinsenbeek, voortanden vrouw uit mond geslagen

Man aangehouden na zware mishandeling in Prinsenbeek, voortanden vrouw uit mond geslagen
21-02-2023 14:34 | Misdaad | auteur Redactie

PRINSENBEEK - Een 53-jarige vrouw uit Prinsenbeek is afgelopen zondag omstreeks 23.30 uur door een man zwaar mishandeld op de Paantjensstraat in Prinsenbeek. De man sloeg met gebalde vuist enkele voortanden en een snijtand uit haar mond, meldt de politie dinsdag.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De vrouw had samen met haar partner en kinderen en hun aanhang de hele dag carnaval gevierd in Prinsenbeek. Ze hadden hun bestelauto geparkeerd aan de Paantjensstraat. Regelmatig gingen ze terug naar die auto om daar spullen uit te halen.

Rond 23.30 uur ontstond er een woordenwisseling met een groepje mensen die hen ergens van beschuldigden. Het tumult liep uit op een vechtpartij waarbij de 53-jarige vrouw keihard in haar gezicht werd geslagen.  Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Ze mist nu door de mishandeling haar voortanden in haar bovenkaak en aan de rechterkant een snijtand. Ze heeft zich bij haar werkgever ziek moeten melden.

De politie arresteerde kort na het voorval een 56-jarige man uit Prinsenbeek als verdachte. Hij is in verzekering gesteld.