Clicky


 


Rachel Hazes verontwaardigd over lekken testament aan pers

Rachel Hazes verontwaardigd over lekken testament aan pers
16-02-2023 19:00 | Showbizz | auteur ANP

UTRECHT - Rachel Hazes is "verontwaardigd en teleurgesteld" dat een deel van het testament van haar overleden man André Hazes is uitgelekt. Hierdoor is volgens haar "een volstrekt vertekend beeld van de werkelijkheid ontstaan", zo laat ze weten op Instagram.

Weekblad Privé en De Telegraaf publiceerden deze week uit het testament en stelden onder meer dat er rond het overlijden van de volkszanger in 2004 een echtscheidingsprocedure liep tussen Rachel en André. Rachel zegt dat met het uitlekken haar grootste vrees waarheid is geworden. "Ik zou graag van de daken willen schreeuwen wat mijn kant van het verhaal is, maar zolang de zaak onder de rechter ligt, kies ik ervoor om verder niet inhoudelijk op de kwestie in te gaan."

Dochter Roxeanne en een voormalig testamentair bewindvoerder stapten eerder deze maand naar de rechter omdat Rachel zich ten onrechte als erfgename van de zanger zou profileren.

Rachel zegt dat het haar diep raakt dat de suggestie wordt gewekt dat zij en André in een echtscheiding zouden hebben gelegen. "Ik kan (...) met de hand op mijn hart zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om de nalatenschap van André netjes af te wikkelen en dat ik voor mijn kinderen nooit geheimen heb gehad. Tot slot heb ik mij altijd ingespannen om een goede moeder te zijn en het belang van mijn kinderen voorop te stellen. Dat ik in de visie van sommigen hierin niet ben geslaagd, is iets tussen mij en mijn dochter."

Rachel heeft er moeite mee dat iedereen naar aanleiding van de zaak al een mening over haar heeft. "Ik ben een 'oplichter' of in ieder geval een slechte moeder, die - ten koste van mijn kinderen - een deel van de erfenis heeft opgestreken. Ik word publiekelijk veracht, bespot en ronduit uitgelachen. Ik vraag mij af of men zich realiseert wat hiervan de impact is."

De uitspraak in het kort geding wordt op 23 februari verwacht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions