Clicky

 
Transport Online - Jürgen Albersmann wordt CEO van gereorganiseerde Contargo

Jürgen Albersmann wordt CEO van gereorganiseerde Contargo

Jürgen Albersmann wordt CEO van gereorganiseerde Contargo
07-02-2023 13:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DUISBURG - De Contargo Groep reorganiseert haar managementstructuur om in de toekomst intermodale transportmogelijkheden op een fijnmazigere en duurzamere wijze te kunnen organiseren.

Na een uitdagend boekjaar in 2022 verlegt de onderneming nu de grenzen voor de toekomst. Om met name langs de Europese transportcorridors verder te kunnen groeien en om voor de medewerkers relevante perspectieven te blijven bieden, heeft de Contargo Groep besloten om per 1 maart 2023 haar organisatiestructuur te wijzigen. Van de dan nóg functioneler georganiseerde structuur moeten ook de klanten gaan profiteren. Onder anderen is Contargo van plan, aldus het samenspel tussen vervoer en terminaldiensten te verbeteren en haar processen binnen het gehele netwerk te harmoniseren. Ook is de nieuwe organisatiestructuur bedoeld om de onderneming spoedig te digitaliseren en automatiseren.

De Raad van Bestuur heeft Jürgen Albersmann tot nieuwe voorzitter van het management van Contargo benoemd. "Wij zijn verheugd om vanaf maart 2023 een uiterst competente en ervaren leidinggevende persoonlijkheid aan de top van onze ambitieuze onderneming te hebben," aldus Andreas Stöckli, bestuurslid van Rhenus SE & Co. KG. "Dankzij zijn inmiddels bijna tienjarige werkzaamheden als Managing Director binnen Contargo, kent Jürgen Albersmann de onderneming op zijn duimpje. Bovendien heeft hij zo'n 25 jaar ervaring binnen de logistieke branche en is daarmee een kenner van de markt."

Jürgen Albersmann zal samen met de drie directieleden Marcel Hulsker, Thomas Löffler en Uwe Storch leidinggeven aan de Contargo Groep en verantwoordelijk zijn voor de duurzame ontwikkeling van de drie functionele organisatie-eenheden transport, terminal netwerk en dienstverlening. De uit Westfalen afkomstige heer Albersmann heeft in 1997 aan de Westfälische Wilhelms-Universität in Münster zijn studie economie afgerond. In 2008 behaalde hij aan de Universität St. Gallen zijn Executive Master of Business Administration op het gebied van de logistiek. Jürgen Albersmann heeft jarenlange ervaring als leidinggevende binnen de gebieden expeditie, goederenvervoer op het spoor en havenlogistiek.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,926
Diesel1,743

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions