Clicky

 
Transport Online - Verschillende steekpartijen in Brabant en Limburg

Verschillende steekpartijen in Brabant en Limburg

Verschillende steekpartijen in Brabant en Limburg
04-02-2023 10:28 | Misdaad | auteur ANP

DEN HAAG - In de nacht van vrijdag op zaterdag vonden in verschillende plaatsen steekincidenten plaats. In Sittard en Uden werden arrestaties verricht, na een mogelijke steekpartij in Maastricht is de politie nog op zoek naar een verdachte.

In het Brabantse Uden raakte een vrouw op de Markt gewond nadat zij waarschijnlijk met een kapot glas in haar gezicht werd geraakt. Dat gebeurde even voor middernacht. De politie kon meteen een verdachte aanhouden, die is overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en in een café wordt onderzoek gedaan.

Rond 02.15 uur vond aan de Wilhelminastraat in Sittard een steekpartij plaats nadat twee mannen ruzie met elkaar hadden gekregen. Een van de twee raakte gewond aan zijn gezicht en is naar het ziekenhuis gebracht. De man die stak, is gearresteerd.

In Maastricht zijn twee mensen gewond geraakt op of in de buurt van de Markt. De politie doet onderzoek en via Burgernet is het signalement van een man verspreid vanwege een "strafbaar feit".Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions