Clicky

 
Transport Online - Tailormade Logistics huurt 22.000m2 groot dc in Tongeren

Tailormade Logistics huurt 22.000m2 groot dc in Tongeren

Tailormade Logistics huurt 22.000m2 groot dc in Tongeren
03-02-2023 09:05 | Buitenland | auteur Redactie

TONGEREN - Montea verwelkomt Tailormade Logistics als nieuwe huurder in Tongeren. Het distributiecentrum werd het afgelopen jaar ontwikkeld en maakt deel uit van een structurele lange termijn samenwerking tussen vastgoedgroep Montea en bouwbedrijf Cordeel. Samen zullen ze in de nabije toekomst nog circa 140.000 m² aan nieuwe gebouwen ontwikkelen in Tongeren.

“We zetten onverminderd stappen om onze groeiambities van het Track’24 groeiplan waar te maken waarbij Montea ambieert om tegen 2024 de grootste groei uit haar geschiedenis te realiseren. De site in Tongeren maakt deel uit van dit groeiplan en is een mooi voorbeeld van onze succesvolle lange termijn partnerships, in dit geval met Bouwgroep Cordeel.” zegt Jo De Wolf, CEO Montea.

Montea en Tailormade Logistics ondertekenden een huurovereenkomst voor een periode van 9 jaar, met een eerste opzegmogelijkheid op 6 jaar. Deze overeenkomst zal een jaarlijks huurinkomen van € 1.180.625 genereren.

De huurovereenkomst kwam tot stand onder begeleiding van JLL. Het team van Tailormade Logistics zal er onder andere de logistieke activiteiten verzorgen voor een internationale klant actief in Fashion, Sport en Lifestyle en heeft er bovendien ambitieuze groeiplannen.

Logistieke hotspot Tailormade Logistics is de tweede gebruiker, nadat eerder reeds een nieuwbouw magazijn van 20.000 m² werd ontwikkeld voor GXO Logistics.

Momenteel lopen verschillende gesprekken met potentiële kandidaat-huurders om de overige 140.000 m² in Tongeren in te vullen. De locatie in Tongeren is immers een van de weinig locaties waar nog grootschalige logistiek kan gerealiseerd worden in België. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions