Clicky

 
Transport Online - Esther Bosch nieuwe directeur Risk & Audit Royal Schiphol Group

Esther Bosch nieuwe directeur Risk & Audit Royal Schiphol Group

Esther Bosch nieuwe directeur Risk & Audit Royal Schiphol Group
02-02-2023 11:58 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - Esther Bosch wordt per 1 april 2023 directeur Risk & Audit van Royal Schiphol Group. Ze volgt Ridder Ralph van der Hoff op, die deze functie sinds 1 september 2022 tijdelijk vervult. Esther heeft een brede ervaring, onder andere bij KPMG, KLM, Royal HaskoningDHV en Stahl.

"Ik ben blij dat we met Esther een directeur toevoegen aan ons leiderschapsteam die gericht is op onze collega's en organisatie. Esther is een gedreven en ervaren vakvrouw en biedt energie en stabiliteit voor het team. Esther heeft mooie resultaten bereikt bij haar vorige werkgevers en heeft ervaring in zowel Risk, Audit en de luchtvaartsector. Ik kijk uit naar de samenwerking", Robert Carsouw (CFO)

"Schiphol is een bijzondere plek om te werken. Mijn expertise en ervaring opgedaan tijdens mijn reizen door verschillende organisaties en vele landen zal ik enthousiast delen. Ik kijk ernaar uit om als team Risk & Audit binnen Schiphol verder te verbeteren. Ik ben nieuwsgierig, gemotiveerd en sta in verbinding met alle organisatieniveaus. Vanuit die verbinding wil ik samen met collega’s bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen. Samenwerken met mensen geeft energie en synergie", aldus Esther Bosch.

Esther is sinds oktober 2020 Head of Internal Audit & Risk bij Stahl, een wereldleider op het gebied van coatings voor verschillende industrieën. Daarvoor vervulde ze verschillende rollen: negen jaar als Manager Internal Audit & Risk bij Royal HaskoningDHV, negen jaar als Senior Audit Manager bij KLM en zeven jaar als Audit Manager bij KPMG.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions