Clicky

 
Transport Online - Jurjen Ypma benoemd tot Commercieel Directeur ESA Trucks Nederland

Jurjen Ypma benoemd tot Commercieel Directeur ESA Trucks Nederland

Jurjen Ypma benoemd tot Commercieel Directeur ESA Trucks Nederland
31-01-2023 14:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HEERENVEEN - Sinds 1 januari 2023 is Jurjen Ypma als Commercieel Directeur toegetreden tot de directie van ESA Trucks Nederland. Hij is in die rol eindverantwoordelijk voor de Truck Sales afdeling en de commerciële activiteiten binnen ESA.

“Jonge mensen hebben de toekomst”, met deze woorden droeg Algemeen Directeur Wim van Nispen medio 2022 het verkoopleiderschap Truck Sales over aan Jurjen. Per 1 januari zal Jurjen ook de commerciële acquisitie op service en parts op zich nemen, dit in nauwe samenwerking met Directeur After Sales Harry Hofstee. Daarnaast zal hij ook samen met onze marketingafdeling de zichtbaarheid van ons bedrijf verder gaan ontwikkelen.

Deze nieuwe functie zal Jurjen in eerste instantie vervullen vanuit standplaats Heerenveen en hij zal zijn rol als vestigingsleider ESA Heerenveen neerleggen om zodoende vestiging onafhankelijk te kunnen functioneren.

Alfred Kuperus, de huidige service manager van ESA Heerenveen, heeft per 1 januari de taken en verantwoordelijkheden voor de vestiging ESA Heerenveen overgenomen.

In 2021 werd ESA Heerenveen toegevoegd aan ESA Trucks-familie; een ultramoderne state-of-the-art vestiging met vijf volledig ingerichte werkstraten. Het team is opgeleid om te werken met de nieuwe TRP Service Plus-formule voor het stellen van goede diagnoses met geavanceerde apparatuur voor alle merken en de benodigde werkplaatsonderdelen. Daarnaast is ESA Heerenveen de eerste officiële Hyzon Trucks-dealer ter wereld.

ESA is officieel DAF-dealer met vijf vestigingen verspreid over Groningen en Friesland en daarnaast heeft het bedrijf twee vestigingen in Denemarken. Het bedrijf staat voor Ervaring, Service en Aandacht. Dit maakt ESA waar, samen met ruim 95 jaar ervaring, als full service bedrijf door zowel service, onderhoud als reparatie aan alle merken trucks en trailers te verlenen. Het gaat hier om merken als DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Fassi én Hyzon. Duurzaamheid en veiligheid staat hoog in het vaandel. Met onder andere de bouw van de waterstof aangedreven Hyzon Truck dragen zij trots bij aan de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Foto's

  • WDS Transport
  • Jos Tolkamp Speciaal Transport
  • Jos Tolkamp Speciaal Transport
  • Jan Kruis
    Boerman Transport


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions