Clicky

 
Transport Online - Drie koperdieven opgepakt in Son en Breugel

Drie koperdieven opgepakt in Son en Breugel

Drie koperdieven opgepakt in Son en Breugel
31-01-2023 11:42 | Misdaad | auteur Redactie

SON EN BREUGEL - Op het Industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel zijn dinsdagmorgen drie mannen aangehouden die ervan worden verdacht van het stelen van koper uit een loods. De heli moest eraan te pas komen om één van de mannen te vinden, meldt de politie.

Dinsdagochtend rond 02.20 uur kwam er een melding binnen bij het Operationeel Centrum. Een getuige, een medewerker van een beveiligingsbedrijf, meldde dat hij gestommel hoorde in een loods van een bedrijf aan de Ekkersrijt. Meerdere politie-eenheden werden naar het bedrijf gestuurd en de agenten omsingelden het pand.

De agenten slopen naar binnen en hoorden inderdaad gestommel in een loods. Daar zagen ze drie mannen die bezig waren koper vanuit een container in tassen te doen. Bij het zien van de agenten sloegen de mannen op de vlucht. Twee mannen konden direct aangehouden worden. Een derde wist via een stelling te ontkomen.

Er werd direct een zoekactie opgezet waarbij de politieheli en een politiehond met geleider te hulp schoten. Uiteindelijk werd ook de derde verdachte in de omgeving aangehouden.

De drie mannen, één uit Rotterdam van 37 jaar en twee uit Tilburg van 25 en 38 jaar, zijn naar het bureau gebracht en daar ingesloten. Via een autosleutel werd de auto waarmee ze gekomen waren gevonden. Deze is in beslag genomen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions