Clicky

 
Transport Online - Royal Schiphol Group versterkt besturingsstructuur met vorming Executive Team

Royal Schiphol Group versterkt besturingsstructuur met vorming Executive Team

Royal Schiphol Group versterkt besturingsstructuur met vorming Executive Team
30-01-2023 11:22 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - Per 1 februari aanstaande verandert Royal Schiphol Group (RSG) de besturingsstructuur van de eigen organisatie. Het huidige directieteam wordt omgevormd tot een breder operationeel samengesteld Executive Team dat verantwoordelijk is voor de aansturing van het bedrijf. Dit laat onverlet de statutaire eindverantwoordelijkheid van het DT zoals dat thans gevormd wordt door Ruud Sondag (CEO) en Robert Carsouw (CFO).

Naar aanleiding van de operationele crisis op Schiphol tussen mei en september 2022 heeft Schiphol geëvalueerd hoe zij zich heeft voorbereid op en gereageerd heeft op de snelle groei van de passagiersvolumes, de situatie rond de assets (o.a. gebouwen, infrastructuur, apparaten) en de tekorten op personeelsgebied. Naast de inmiddels genomen operationele maatregelen op de diverse onderwerpen, wordt nu ook de topstructuur van de organisatie aangepast.

“Met deze verandering in de besturing komt er een directere en integrale aansturing van de belangrijkste operationele verantwoordelijkheden. Daarbij past een team met extra expertise en een hands on oriëntatie. Door de brede samenstelling van het ET wordt de bedrijfsvoering van Schiphol Group versterkt en kan de strategische agenda beter worden gerealiseerd", aldus Ruud Sondag, CEO Royal Schiphol Group.

Vanaf 1 februari bestaat het Executive Team van Royal Schiphol Group uit Ruud Sondag (CEO), Robert Carsouw (CFO), Patricia Vitalis (Operations), Sybren Hahn (Asset Management), Arthur Reijnhart (Commercial) en Esmé Valk (HR).

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions