Clicky

 
Transport Online - Dode aangetroffen na brand in bedrijfspand in Schellinkhout

Dode aangetroffen na brand in bedrijfspand in Schellinkhout

Dode aangetroffen na brand in bedrijfspand in Schellinkhout
29-01-2023 15:35 | Binnenland | auteur ANP

SCHELLINKHOUT - Na een grote brand in een bedrijfspand in Schellinkhout (Noord-Holland) is zondagochtend een overleden persoon aangetroffen, meldt de politie.

De brand brak in de nacht van zaterdag op zondag uit in een pand met meerdere units aan de Dorpsweg. Het bedrijfsterrein werd ontruimd, net als meerdere omliggende woningen. Bewoners werden ergens anders opgevangen.

De hulpdiensten werden rond 03.10 uur gealarmeerd. Een paar uur later was het vuur onder controle. De overleden persoon werd rond 11.00 uur gevonden in een van de units. De politie onderzoekt de identiteit van deze persoon. Ook de oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord zich te melden.

Bij de brand kwam volgens de veiligheidsregio Noord-Holland Noord veel rook vrij. Enkele personen werden ter plaatse nagekeken door ambulancemedewerkers. In verband met waterwinning voor de bestrijding van het vuur werd de N506 ter hoogte van Schellinkhout tijdelijk afgesloten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions