Clicky

 
Transport Online - Ravage na aanrijding met twee auto's en vrachtwagen op N788[+foto's]

Ravage na aanrijding met twee auto's en vrachtwagen op N788

Ravage na aanrijding met twee auto's en vrachtwagen op N788[+foto's]
26-01-2023 14:15 | Ongevallen | auteur Redactie

BEEKBERGEN - Op de Arnhemseweg (N788) ter hoogte van de op en afrit van de A50 bij Beekbergen heeft donderdag aan het begin van de middag een heftig ongeluk plaatsgevonden. Hierbij raakte een vrouw gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur nadat twee personenauto’s met elkaar in botsing waren gekomen. Door de klap botste één van de twee personenauto’s tegen een vrachtwagen waarna deze over de kop sloeg. De bestuurster van één van de personenauto's kwam op de kop in haar auto te zitten. De vrouw is door twee mannen uit haar auto geholpen.

De toegesnelde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

In de andere auto zaten twee mannen. Zij schoten met hun auto van de weg en belandde tussen de struiken. Zij kwamen met de schrik vrij.

Alledrie de voertuigen liepen forse schade op.

Vanwege het ongeluk is de N788 volledig afgesloten richting de toe en afrit van de A50 (afrit Hoenderloo). De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg blijft naar verwachting ook nog enkele uren afgesloten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions