Clicky

 
Transport Online - Twee aanhoudingen voor diefstal van katalysatoren in Voorburg

Twee aanhoudingen voor diefstal van katalysatoren in Voorburg

Twee aanhoudingen voor diefstal van katalysatoren in Voorburg
25-01-2023 17:04 | Misdaad | auteur Redactie

VOORBURG - In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op de Kersengaarde en Populierendreef in Voorburg twee verdachten aangehouden voor diefstal van katalysatoren, meldt de politie.

De twee mannen liepen omstreeks 03.30 uur in het zwart gekleed met sporttassen over de Appelgaarde. Dit viel op en daarom gingen agenten ter plaatse. Toen zij aankwamen, ging één van de verdachten ervandoor. Ondanks dat een van de agenten de taser inzette, wist de verdachte aanvankelijk te ontkomen.

Even later kon hij op de Kersengaarde alsnog worden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Helmond. Hij werd aangetroffen in een geparkeerde auto met hierin verschillende tassen met inbrekerswerktuigen. De tweede verdachte, een 30-jarige man uit Zoetermeer, is op de Populierendreef aangehouden. Hij had geen verklaring waarom hij daar op dat moment liep en kon zich niet identificeren.

In de omgeving van de Appelgaarde zijn de afgelopen weken ruim twintig katalysatoren gestolen. Afgelopen nacht zijn in de wijk ook meerdere gestolen katalysatoren aangetroffen. Opvallend is dat momenteel voornamelijk merken van Toyota populair zijn bij dieven, die het eerder voorzien hadden op Franse merken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,009
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden