Clicky

 
Transport Online - Oud-directeur/eigenaar van BosDaalen, Aad van Daalen, overleden

Oud-directeur/eigenaar van BosDaalen, Aad van Daalen, overleden

Oud-directeur/eigenaar van BosDaalen, Aad van Daalen, overleden
23-01-2023 12:32 | Overig | auteur Redactie

MAASDIJK - Afgelopen weekend is op 77-jarige leeftijd Aad van Daalen overleden. Aad van Daalen is de oud-directeur en oud-mede-eigenaar en vader van de huidige directeur van transportbedrijf BosDaalen.

Aad van Daalen trad, als derde generatie, in de voetsporen van zijn vader, oom en opa. Eerst als medewerker en later als directeur en eigenaar.

Als directeur bouwde hij gestaag verder aan de groei van van Daalen Transport en heeft hij het bedrijf verder weten uit te bouwen en de basis weten te versterken, waaruit BosDaalen is ontstaan.

"Wij zullen hem herinneren als een inspirerende en uitgesproken ondernemer, iemand die zijn scherpzinnige mening niet onder stoelen of banken stak", aldus het transportbedrijf.

Aad van Daalen was een bevlogen man met oog voor de maatschappij. Zo was hij één van de initiatiefnemers van Transportcentrum Westland, het bedrijventerrein waar hij vanaf het begin tot 2013 voorzitter van was.

Hij was een man met een grote sociale betrokkenheid. In verschillende initiatiefgroepen en besturen heeft hij een grote rol gespeeld, zowel in het bedrijfsleven als in het sociaal-maatschappelijk leven.

Voor zijn inzet voor de maatschappij is Aad van Daalen onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,009
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden