Clicky

 
Transport Online - Eerste vrachtwagen voor Kievit Group is een MAN TGS 35.470

Eerste vrachtwagen voor Kievit Group is een MAN TGS 35.470

Eerste vrachtwagen voor Kievit Group is een MAN TGS 35.470
19-01-2023 10:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LEUSDEN - Voor Henri Kievit is het de eerste truck in de vloot van zijn bedrijf. “Wij hadden al ervaring met het merk MAN en met de dealer, doordat wij twee MAN TGE bestelwagens hebben. Wij zijn van huis uit een hoveniersbedrijf maar wij doen ook bestratingen en infrawerken. Met name dat laatste groeit snel en daarvoor hadden we een multifunctionele truck nodig”, aldus Henri Kievit. 

Veelzijdig

De uitstekende relatie met Van Leeuwen Truckservice was de basis voor de aanschaf van de nieuwe MAN TGS. Henry: “We hebben eerst geanalyseerd wat voor truck we nodig hebben, en kwamen tot deze veelzijdige oplossing. Met deze truck kan ik in principe alles aan.” De 8x4 Triple configuratie met Comfort Steering zorgt er voor dat de truck erg wendbaar is, met bovendien een hoog nuttig laadvermogen.

Heavy duty

De HMF Z- autolaadkraan is bijzonder compact waardoor de doorrijhoogte slechts 370 cm is. Verder is het Titan HD afzetsysteem zodanig ontworpen dat de container aan de voorzijde wordt ondersteund door rollen. Dit zorgt voor minder slijtage aan het systeem en aan de containers, en een lagere belasting van het systeem zelf. Een kokervormig subframe zorgt voor een grotere stabiliteit tijdens het kippen.

OptiView

De MAN TGS is voorzien van het MAN OptiView systeem in plaats van spiegels. OptiView elimineert de dode hoek. In één oogopslag heeft de chauffeur zicht op de voorbumper en tot ver achter het voertuig. In plaats van losse schermen worden alle beelden geprojecteerd in één scherm. Met slimme automatische omschakeling wordt het beeld uitgezoomd of juist gefocust. Ook is de veiligheidsassistentie, zoals de dodehoek-hulp, volledig geïntegreerd. Slimme en gemakkelijk instelbare hulplijnen maken ook het manoeuveren gemakkelijk.

Verder is de truck voorzien van de nodige extra verlichting, zowel in de grille als op het dak. Henri Kievit gaat zelf rijden op de nieuwe MAN. De benodigde ervaring met trucks en autolaadkranen is er, en hij verheugt zich op het werk met de nieuwe TGS.

Foto's

 • J.Roeland
  Express Logics
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden