Clicky

 
Transport Online - DHG verhuurt 29.000 vierkante meter ADR Smartlog in Moerdijk aan Leschaco

DHG verhuurt 29.000 vierkante meter ADR Smartlog in Moerdijk aan Leschaco

DHG verhuurt 29.000 vierkante meter ADR Smartlog in Moerdijk aan Leschaco
18-01-2023 16:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MOERDIJK - DHG heeft onlangs met Leschaco Nederland B.V. overeenstemming bereikt over de huur van ca. 29.000 m² hoogwaardige ADR bedrijfsruimte op de logistieke campus Smartlog Moerdijk 2 aan de Megajoule in Moerdijk. Leschaco tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar. 
Leschaco tekende een langjarige huurovereenkomst voor de huur van  7.908 m² ADR warehouse, 810 m² kantoor, 18.281 m² warehouse (gesprinklerd) en 1.808 m² mezzanine. Vanaf augustus zal Leschaco de DC’s in gebruik nemen.

In 2016 is DHG begon met de eerste Fase van SMARTLOG MOERDIJK 2 bestaande uit twee DC’s van ruim 45.600 m² en in  2018 is er bij de tweede Fase ruim 55.560 m² opgeleverd. Afgelopen jaar begon DHG op SMARTLOG MOERDIJK 2 met de bouw 29.000 m², een gecombineerd DC met water gesprinklerde en CO2 gebluste hallen.

Op deze logistieke locatie biedt DHG een unieke combinatie aan van de opslag van koopmans-goederen in combinatie met warehouses voor de opslag van ADR-goederen (verpakte gevaarlijke stoffen. Huidige huurders op deze logistieke campus zijn Rulewave, Matrix Fitness, AWL, Arena en Valvoline. 

Leschaco is een logistiek dienstverlener en biedt intercontinentale logistieke oplossingen voor zee- en luchtvracht, evenals contractlogistiek en tankcontaineroperatie. Leschaco heeft haar hoofdkantoor in Bremen en is opgericht in 1879 in Hamburg. Vandaag de dag is Leschaco vertegenwoordigd in 24 landen wereldwijd en biedt uitgebreide logistieke oplossingen voor de chemische, gezondheidszorg-, automobiel-, industriële materialen- en consumentengoederensector. 

“Het nieuwe logistieke centrum in Moerdijk een is een belangrijke strategische mijlpaal voor de aanwezigheid van Leschaco in Europa. Het is noodzakelijk om aan de toenemende vraag in de regio te kunnen voldoen en dichterbij onze klanten te kunnen staan, licht Constatin Conrad, Managing Partner van Leschaca Group, toe.

 

Foto's

  • J.Roeland
    Shell Moerdijk

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden