Clicky

 
Transport Online - Mitsubishi Electric Europe kiest Broekman Logistics als logistiek dienstverlener

Mitsubishi Electric Europe kiest Broekman Logistics als logistiek dienstverlener

Mitsubishi Electric Europe kiest Broekman Logistics als logistiek dienstverlener
18-01-2023 10:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - De Duitse bedrijfstak van Mitsubishi Electric Europe, dochteronderneming van de wereldwijd erkende leider in productie, marketing en verkoop van elektrische en elektronica, gaat in zee met Broekman Logistics als logistiek dienstverlener ter ondersteuning van haar distributiecentra aan de Nederlands-Duitse grens.

Na een intensieve, maar waardevolle periode waarin Broekman Logistics tijdelijk een doorstroomlocatie heeft ingericht ter ondersteuning bij de optimalisatie van de goederenstroom, werkt het bedrijf samen met Broekman Logistics als één van haar lange termijn strategische partners.

"Onze strategische locatie in Venlo, in combinatie met onze flexibele besluitvorming, heeft ervoor gezorgd dat we snel konden schakelen om Mitsubishi Electric te ondersteunen bij de tijdelijke opslag", geeft Ron Kuijpers, Director Business Development bij Broekman Logistics aan.

"Het is voor ons een groot compliment dat we door Operational Excellence ervoor hebben kunnen zorgen dat de tijdelijke opslag uitgroeide tot een langdurig partnership met Mitsubishi Electric. Deze samenwerking geeft ons een sterkere positie en de mogelijkheid om onze partnerships met Japanse bedrijven verder uit te breiden."

De locatie in Venlo zal dienen als bevoorradingscentrum voor Mitsubishi Electric's Europese distributiecentrum net over de Duitse grens. Dit zal de optimalisatie van de goederenstroom en de toeleveringsketen sterk ondersteunen, waardoor Mitsubishi Electric de bevoorrading van haar klanten nog verder kan optimaliseren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions