Clicky

 
Transport Online - Nog onbekende dader vernielt nieuwe auto's op goederentrein [+foto]

Nog onbekende dader vernielt nieuwe auto's op goederentrein

Nog onbekende dader vernielt nieuwe auto's op goederentrein [+foto]
09-01-2023 10:10 | Buitenland | auteur Redactie

MÜNCHEN - In de nacht van zondag op maandag heeft een tot nu toe onbekende dader een aantal nieuwe auto's op een geparkeerde goederentrein vernield. De trein stond bij station Mittersendling in München.

De alarmcentrale van de Deutsche Bahn alarmeerde de politie rond 01.20 uur dat een vermeend onbevoegd persoon in een goederentrein op het station van Mittersendling zat en aan de voertuigen die op de trein stonden zat en werd geobserveerd door een DB-medewerker.

Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse. De politie heeft tevens vanuit de lucht gezocht met een politiehelikopter naar de dader maar deze niet gevonden. De materiële schade aan de voertuigen loopt in de duizenden euro's meldt de Duitse politie maandag.

Volgens de huidige stand van het onderzoek is de onbekende rond 01.00 uur op de autotrein gestapt, in een voertuig gestapt, de motor gestart en op een ervoor geladen auto gereden. Hierdoor werd dit voertuig op de volgende auto geduwd en beschadigde een ander voertuig.

De persoon verliet vervolgens de auto, liep langs de goederenrein en klom weer op de trein om in een andere auto te stappen en op de voorliggende auto te rijden.

Agenten van het hoofdbureau van politie in München konden uitgebreide sporen op de voertuigen veiligstellen. De federale politie stelt een onderzoek in vanwege de materiële schade.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden