Clicky

 
Transport Online - Jongen (13) vast voor steekpartij avondwinkel Den Haag

Jongen (13) vast voor steekpartij avondwinkel Den Haag

Jongen (13) vast voor steekpartij avondwinkel Den Haag
03-01-2023 20:34 | Misdaad | auteur ANP

DEN HAAG - Een 13-jarige jongen is een van de verdachten in het onderzoek naar het neersteken van een jongen (15) in een avondwinkel in Den Haag vorige week, zo bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van De Telegraaf. Eerder werd al bekend dat drie minderjarigen waren opgepakt, de tiener is een van hen. Ook een vrouw van 32 werd gearresteerd.

Het slachtoffer werd op de bewuste 27 december rond 20.30 uur meerdere keren gestoken in de winkel aan de Beresteinlaan, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. Volgens de krant zijn de longen van het slachtoffer zwaar beschadigd.

Maandag werd bekend dat in twee buurten in Den Haag de komende twee dagen geen groepen mensen meer bij elkaar mochten komen. Volgens de gemeente is er "een ernstig gevaar voor nieuwe gewelddadigheden zodra in dit gebied groepen jongeren bijeenkomen". De Telegraaf schrijft dat er een conflict tussen twee groepen jongeren gaande is dat heeft geleid tot geweldsincidenten op onder meer een schoolplein.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions