Clicky


 


Minderjarige jongen slaat 130 kilo vuurwerk op in garage naast woning in Roosendaal

Minderjarige jongen slaat 130 kilo vuurwerk op in garage naast woning in Roosendaal
28-12-2022 15:57 | Misdaad | auteur Redactie

ROOSENDAAL – De politie heeft afgelopen dinsdag 130 kilo vuurwerk in een garage naast een woning in de Zundertseweg in Roosendaal gevonden. De verdachte is een minderjarige jongen, meldt de politie woensdag.

De politie ontving informatie over mogelijk opslag van vuurwerk in een garage. Dinsdagmiddag deden agenten een instap en vonden in de garage van de woning 130 kilo vuurwerk, waaronder knalvuurwerk als professioneel vuurwerk.

Meer vuurwek gevonden

Ook nam de politie dinsdag in een woning in de Dubbelmonde in Zevenbergen 20 kilo vuurwerk in beslag. De boa’s zagen kort daarvoor een minderjarige (13) vuurwerk afsteken en belden de politie. Agenten maakten een doorstap naar zijn woning en daar is meer vuurwerk aangetroffen.

De minderjarige zal een HALT-verwijzing krijgen en de ouders worden aangemerkt als zijnde verdachte van het opslaan van professioneel vuurwerk. Het is verboden om buiten de toegestane periode vuurwerk af te steken.

Op donderdag 22 december kreeg de politie een tip over geknutseld vuurwerk in een woning in Zevenberdschen Hoek binnen. Er lag in totaal aan ongeveer 25 kilo vuurwerk. De EOD heeft een groot gedeelte van het geknutselde vuurwerk uit elkaar gehaald. Een erkend bedrijf heeft het vuurwerk afgevoerd. De verdachte is 23-jarige man.

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions