Clicky

 
Transport Online - Jongen (16) aangehouden voor fatale schietpartij Amsterdam

Jongen (16) aangehouden voor fatale schietpartij Amsterdam

Jongen (16) aangehouden voor fatale schietpartij Amsterdam
25-12-2022 19:57 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - De recherche heeft zondagmiddag een 16-jarige verdachte uit Amsterdam aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke schietincident aan de Haardstee in Amsterdam-Zuidoost op vrijdagavond. Bij het schietincident kwam een 17-jarige jongen, eveneens een Amsterdammer, om het leven.

Op de bewuste avond kreeg de politie rond 22.30 uur de melding dat er was geschoten aan de Haardstee. Een 17-jarige jongen raakte gewond en zijn verwondingen waren dusdanig ernstig dat hij is overleden. De recherche is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Twee verdachten werden aangehouden, maar zij bleken niets met het incident te maken te hebben en zijn heengezonden.

In het onderzoek kwam al snel een andere verdachte naar voren, een 16-jarige Amsterdammer. Hij is zondagmiddag 25 december in Amsterdam aangehouden. Hij zit in alle beperkingen, wat betekent dat hij enkel contact mag hebben met zijn advocaat. 

Met de aanhouding wordt het rechercheonderzoek voortgezet. Informatie en beeldmateriaal blijven volgens de politie zeer welkom voor het onderzoeksteam.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions