Clicky

 
Transport Online - Geen goede dag voor chauffeurs van betonmixers [+foto's]

Geen goede dag voor chauffeurs van betonmixers

Geen goede dag voor chauffeurs van betonmixers [+foto's]
22-12-2022 20:29 | Ongevallen | auteur Redactie

PULLHEIM - Het zit voor chauffeurs van betonmixers vandaag niet mee. Donderdagochtend reed in het Duitse Hennigsdorf een chauffeur met zijn betonmixer het kanaal in. Donderdagmiddag kantelde een chauffeur met zijn betonmixer op de A12 bij Den Haag. En vanavond meldt de Duitse politie dat donderdagochtend op de Duitse L183 eveneens een betonmixer is gekanteld. De betonmixer blokkeerde urenlang het verkeer.

Het ongeval vond rond 10:00 plaats op de Bonnstraße (L183) tussen de K6 richting Keulen-Widdersdorf en het district Pulheim-Geyen. Het ongeval was dicht bij de plaatselijke brandweerkazerne waardoor de brandweer snel ter plaatse was.

De betonmixer lag over beide rijstroken. De cabine van de vrachtwagen was met geweld tegen de vangrail gebotst. Al snel bleek dat de chauffeur slechts lichtgewond was geraakt en zichzelf intussen al uit de cabine had weten te bevrijden. De chauffeur is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis.

Bij het ongeval waren geen andere personen of voertuigen betrokken. De betonmixer is met behulp van een kraan opgetild en geborgen.

Na het bergen van de betonmixer is de weg schoongemaakt. Pas in de late middag kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,987
Diesel1,758

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions