Clicky

 
Transport Online - Dode en gewonde bij ernstig ongeval tussen auto en fietsers in Tilburg

Dode en gewonde bij ernstig ongeval tussen auto en fietsers in Tilburg

Dode en gewonde bij ernstig ongeval tussen auto en fietsers in Tilburg
21-12-2022 13:48 | Ongevallen | auteur Redactie

TILBURG - [update 15:55 uur] Op de Ringbaan-Oost in Tilburg is woensdagmiddag een ernstig verkeersongeval gebeurd. Bij de aanrijding zijn twee fietsers en een auto betrokken, meldt de politie. 

Een auto kwam ter hoogte van de kruising met de Gelrebaan in aanraking met twee fietsers. Een van hen overleed ter plekke. Het andere slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist, een 37-jarige man uit Tilburg, is aangehouden en zit vast.

De politie kreeg rond 12.30 uur de melding van het ernstige ongeval. Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen naar de locatie. Het bleek een grote ravage. Ter hoogte van de kruising met de Gelrebaan was een 72-jarige vrouw uit Tilburg aangereden en even verderop een 61-jarige man uit diezelfde plaats. Direct werd er medische hulp verleend, maar voor de 61-jarige fietser mocht dit niet meer baten. Hij overleed ter plekke.

Het andere slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de twee fietsers had de auto een reclamebord, een gevel van een woning en een geparkeerde auto geraakt. Experts van Team Verkeer en FO-Verkeer doen onderzoek naar de toedracht en kwamen naar de locatie voor tactisch- en technisch onderzoek.

De automobilist bleef ongedeerd en werd direct na het ongeval aangehouden. De 37-jarige man zit vast voor verder onderzoek. Een onderzoek naar eventueel alcohol- en verdovende middelen gebruik maakt hier onderdeel van uit.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions