Clicky

 
Transport Online - Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB, Sven Voeten volgt hem op

Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB, Sven Voeten volgt hem op

Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB, Sven Voeten volgt hem op
20-12-2022 09:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

CULEMBORG - Na ruim 21 jaar heeft onze directeur operations Marinus Ploos van Amstel besloten om te vertrekken bij CB. "Er is altijd een natuurlijk moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan", zegt Marinus erover. Hij blijft nog tot eind maart 2023 bij CB.

Marinus heeft in zijn CB-tijd leiding gegeven aan de commerciële, financiële en de operationele activiteiten. Hij heeft veel betekend voor CB. Zo heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de integrale dienstverlening voor uitgevers in België en Nederland, logistieke dienstverlening voor de educatieve markt, de operationele activiteiten in België en de logistiek van wetenschappelijke printproducties en van Healthcare. Dit steeds met veel energie en plezier, waarbij hij vooral genoot van de samenwerking met de CB-collega’s.

Sven voeten nieuwe directeur operations

Sven Voeten start op 9 januari als directeur operations bij CB. Sven is afkomstig van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong waar hij werkt als operations directeur. Daarvoor werkte hij onder andere bij PostNL in verschillende functies, waaronder manager operations retail.

Sven Voeten

Sven zegt over zijn keuze voor CB: “Ik heb heel erg veel zin om bij CB aan de slag te gaan, met de combinatie van korte en lange termijn uitdagingen. Graag zet ik mijn ervaring en capaciteiten in vanuit eerdere logistieke functies. Met de verschillende CB-teams en in samenwerking met uitgevers, boekverkopers en externe partners kunnen we mooie stappen zetten.”

Marinus zal nog tot en maart bij CB blijven zodat hij zijn werkzaamheden goed kan overdragen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden