Clicky


ColliCare Logistics neemt tien nieuwe KRONE trailers in gebruik

ColliCare Logistics neemt tien nieuwe KRONE trailers in gebruik
19-12-2022 09:38 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GRONINGEN - De decembermaand gaat voorspoedig bij ColliCare Logistics, het bedrijf neemt namelijk tien nieuwe KRONE Profi Liner SDF trailers in ontvangst deze maand. De eerste trailers zijn vorige week in Werlte (D) opgeleverd en naar Groningen vervoerd om in gebruik te worden genomen. Hiermee blijft het Groningse bedrijf investeren in materieel voor het verlenen van haar wegtransportdiensten.

Vanuit de Nederlandse vestiging in Groningen opereert het bedrijf met een vloot van zestig trailers en dertig eigen trucks. De tien nieuwe trailers zijn een aanvulling op de huidige trailer vloot. In Europa exploiteert ColliCare Logistics een vloot van ruim 400 trailers welke voornamelijk worden ingezet voor wegtransport binnen West-Europa en het Verenigd Koninkrijk.

De keuze voor KRONE was voor site manager Jan Willem Teeninga logisch: “Sinds de oprichting van Nederlandse afdeling van ColliCare Logistics in 2009 hebben wij een goede samenwerking gehad met KRONE. Daarom was het vanzelfsprekend dat we ook deze keer voor KRONE trailers hebben gekozen. Daarnaast is de veelzijdigheid van de Profi Liner voor ons van groot belang, het helpt ons in het kunnen voldoen aan de vereisten van onze verschillende klanten.”

Naast nieuwe trailers is ColliCare Logistics ook druk bezig met het uitbreiden van haar wagenpark. In oktober dit jaar nam het al een nieuwe DAF truck in gebruik, en zijn er nog vijf nieuwe trucks in bestelling. Met deze nieuwe trucks wordt de (groupage) dienstverlening van de Benelux naar het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië uitgebreid.

ColliCare Logistics heeft zichzelf de afgelopen 15 jaar op de kaart gezet als innovatieve logistieke dienstverlener met een compleet pakket aan diensten binnen zee-, weg-, spoor- en luchtvracht, 3PL, opslag en distributie. Het bedrijf timmert hard aan de weg om zich te positioneren als Europese dienstverlener.

Eerder dit jaar opende het bedrijf nog een nieuwe vestiging in Gdynia, Polen. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 600 medewerkers wereldwijd, verspreid over verschillende vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Nederland, Italië, Turkije, Litouwen, Letland, Polen, India en China. De visie van ColliCare is om het concurrentievermogen van haar klanten te versterken door middel van innovatieve, duurzame en geïntegreerde logistieke diensten van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions