Clicky

 
Transport Online - Russische staatstelevisie: Poetin komt met belangrijk nieuws

Russische staatstelevisie: Poetin komt met belangrijk nieuws

Russische staatstelevisie: Poetin komt met belangrijk nieuws
18-12-2022 14:49 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP/DPA

MOSKOU - De Russische president Vladimir Poetin komt komende week met een belangrijke aankondiging tijdens een bijeenkomst van het ministerie van Defensie. "We wachten op belangrijke verklaringen", zei een presentator op de staatstelevisie.

Bijna tien maanden na het begin van de jongste Russische invasie in Oekraïne achten waarnemers het mogelijk dat Poetin de verdere omschakeling van de Russische economie naar een oorlogseconomie gaat doordrukken, aangezien de Russische troepen problemen blijven hebben met de bevoorrading. Door de aanhoudende moeilijkheden in de oorlog tegen Oekraïne heeft Poetin het onderwerp de afgelopen weken in het openbaar grotendeels gemeden. Ook de traditionele grote jaarlijkse persconferentie kort voor kerst werd afgelast.

Poetin zal komende week de jaarlijkse topvergadering van het ministerie van Defensie voorzitten. Een exacte datum voor de bijeenkomst is nog niet bekend. Wel wordt Poetin maandag in de Belarussische hoofdstad Minsk verwacht voor gesprekken met de Belarussische heerser Loekasjenko. Tijdens een regeringsvergadering vorige week had Poetin al opgeroepen tot aanpassing van de bewapeningsplannen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions