Clicky

 
Transport Online - Geen sprake van misdrijf bij fatale woningbrand Arnhem

Geen sprake van misdrijf bij fatale woningbrand Arnhem

Geen sprake van misdrijf bij fatale woningbrand Arnhem
16-12-2022 16:59 | Binnenland | auteur Redactie

ARNHEM - Het onderzoek naar de fatale woningbrand, die woedde in de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 december aan de Arnhemse Millweg in Arnhem, is afgerond. Uit dat onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf, maar van een fataal ongeluk. 

Rond 03.30 uur kwam er een melding binnen dat er in één van de appartementen en in het complex in de brand stond. De bewoners van het appartementencomplex zijn uit hun woningen gehaald. Bij de brand kwam één bewoonster om het leven en raakten vijf anderen gewond.

Niet lang na de brand werd een 52- jarige man uit Arnhem aangehouden. Na verhoor is hij weer heengezonden. Uit onderzoek is gebleken dat deze persoon geen betrokkenheid had bij de fatale brand en geldt dus niet meer als verdachte.

Er is uitgebreid forensisch en tactisch onderzoek gedaan. De plaats van het incident is nauwkeurig onderzocht. Onderdeel van dat onderzoek was onder andere getuigen en betrokkenen horen. Ook is er onderzoek gedaan in de buurt en zijn er camerabeelden gebruikt om helder te krijgen wat er die nacht precies gebeurd is. Na dit onderzoek heeft het rechercheteam het onderzoek kunnen afronden. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,729

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions