Clicky


Gebr. Bekkers Transporten neemt Schoenmakers Logistics over

Gebr. Bekkers Transporten neemt Schoenmakers Logistics over

ESCH - Gebr. Bekkers Transporten B.V. uit Esch zal met ingang van 1 januari 2023 Schoenmakers Logistics uit Boxtel overgenomen. Dat heeft Marcel Bekkers donderdagavond bevestigd aan Transport Online.

Het wagenpark en één chauffeuse worden mee overgenomen.

Na een samenwerking van vele jaren heeft de Heer Schoenmakers afgelopen tijd besloten om na 40 jaar te stoppen en de zaak te verkopen. De bedrijven sluiten goed op elkaar aan en zijn beide familiebedrijven.

Afgelopen jaar heeft Gebr. Bekkers Transporten al één bakwagen overgenomen van Schoenmakers. Vanaf januari volgt ook de rest van het wagenpark. 

De directeur van Schoenmakers Logistics blijft na de overname een paar maanden bij het bedrijf betrokken om de overname in goede banen te lijden maar daarna zal Leon Schoenmakers helemaal terugtreden.

Schoenmakers Logistics is een transportbedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in spoedtransporten, zowel nationaal als internationaal. 

Gebr. Bekkers Transporten is een modern en innovatief familiebedrijf voor vele soorten van transport, kleinschalige opslag en distributie. Het bedrijf is in 1963 opgericht.